top of page
ed7d94fc-81d2-4dcb-8bef-1efbc7fa6c6d.jpg

Veenendaal

Dinsdagavond, 19.30 uur

In Veenendaal sporten we iedere dinsdagavond op het parkeerterrein achter theater De Lampegiet. We starten om 19.30 uur en de training duurt ongeveer een uur. Iedere les is anders. We trainen door middel van afwisselende bootcamp-oefeningen alle grote spiergroepen.

Plezier, gezelligheid en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. We maken er elke week een feestje van! Zo creëren we voor jou de ideale omstandigheden om jezelf uit te dagen. Samen voor fit!

Onze trainingen zijn laagdrempelig. Je zit niet vast aan een abonnement, een les kost slechts €4,50 en je traint op je eigen niveau. Je kan ook sporten op een 10-rittenkaart deze kost €40,00. Wij helpen je om dat niveau steeds een stukje hoger te brengen!

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken. De eerste les is gratis, dus je kunt het vrijblijvend proberen. Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje. Zien we je snel bij locatie Veenendaal?

54c2ec6e-71cd-43c3-9edd-72785f2cb08a.jpg

Suzanne

Ik ben Suzanne van Dijk en coach bij Sportchallenge Veenendaal. Ik hou ervan mensen te inspireren en te motiveren om gezond en fit door het leven te gaan. Door ze op weg te helpen op zowel sport als voeding zorg ik ervoor dat iedereen weer een boost krijgt om door te pakken en te werken aan eigen resultaten. Sfeer en uitdaging zijn dan ook mijn uitgangspunten in de trainingen. Ik hoop je gauw te zien!

bottom of page