top of page
Locatie Elst.jpeg

Elst

Circuittraining: Maandagavond 19.30 - 20.30 

Bootcamp: Woensdagavond 19.30 - 20.30 uur

Personal Training: Maandagvond 

Bootcamp:

In ELst sporten we op woensdagavond. Iedere week kiezen we een andere locatie, de locatie wordt iedere week gedeeld in onze appgroep. We starten om 19.30 uur, en zijn dan ongeveer een uur hard aan het sporten. 

Ook bij deze locatie staat laagdrempeligheid centraal. Je zit niet vast aan een abonnement, een les kost slechts €4,- en je doet alles op je eigen niveau. Wij helpen je om dat niveau steeds een stukje hoger te brengen!

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken. De eerste les is trouwens gratis, dus je kunt het sowieso eens een keertje vrijblijvend proberen. Hopelijk tot snel!

Personal Training:

Doelgericht sporten met persoonlijke aandacht. Individueel of in duo’s. De Personal Trainig vind plaats in de TheGym. Dit is een kleinschalige, veilige en vertrouwde sportomgeving, waarbij persoonlijke aandacht centraal staan. Je werkt aan jouw samengestelde doelen en elke maand wordt je resultaat uitgebreid gemeten. Ben jij er klaar voor om aan jouw doelen te werken en zo samen voor fit te gaan! Vraag nu naar de mogelijkheden! 

Sylvia.jpg

Sylvia

Hi, ik ben Sylvia en sportcoach bij Sportchallenge Elst. Ik word enthousiast van mensen helpen naar een gezonde en/of betere leefstijl. Sfeer en uitdaging zijn mijn uitgangspunten in de lessen. Zie ik jou ook de volgende keer in Elst of in TheGym?

0624653244

  • White Instagram Icon

@like.sylll

bottom of page