top of page

Acerca de

cocktail-2295728_960_720.jpg

Food

Het Fitplan - 21 dagen challenge

Als je wilt afvallen of spiermassa wilt kweken, dan kun je natuurlijk gaan sporten. Maar wist je dat voeding eigenlijk nog veel belangrijker is? Met de juiste voeding leg je een belangrijke basis die jouw lichaam nodig heeft om te functioneren.

 

Dat klinkt misschien logisch, maar wat eet je dan allemaal? En wat eet je niet meer, of in mindere mate? Daar leggen we je graag meer over uit in ons fitplan: een persoonlijk coachingtraject met aandacht voor jouw doelen en resultaten op het gebied van een gezonde levensstijl.

Wat houdt het fitplan precies in?

Bij het fitplan is je ontbijt de basis. Vaak wordt het ontbijt overgeslagen, waardoor je later op de dag snelle trek krijgt. Of je ontbijt met de verkeerde dingen, waardoor je later ook weer trek krijgt. Tijdens het fitplan leer je hoe je gezond kunt ontbijten, en welke verantwoorde tussendoortjes je kunt nemen. In combinatie met (extra) beweging zorgen we voor een gezonde levensstijl.

Een fitplan, geen dieet dus. Wat is het verschil?

Een dieet volg je voor een bepaalde tijd. Je mindert een tijdje in koolhydraten, de kilo's vliegen ervan af (of niet), en na een tijdje val je weer terug in je oude gewoontes. Je eet weer allemaal lekkere dingen, omdat je dat in de afgelopen periode niet mocht. En voor je het weet, zitten de kilo's er weer aan. En dat is precies het verschil met het fitplan. Ons fitplan volg je ook voor een bepaalde tijd, maar in die periode helpen wij je naar een duurzame, gezonde levensstijl die bij jouw leven past. Hierdoor is het makkelijker om deze gezonde levensstijl ook vol te houden na het fitplan.

De 21-dagen challenge

Misschien heb je al iets voorbij zien komen over de 21-dagen challenge. Wat houdt het precies in?

 

Samen voor fit

In het kort: tijdens de 21-dagen challenge start je je dag met een heerlijke ontbijtsmoothie. De smoothie zit vol met 24 vitaminen en mineralen die jij nodig hebt voor een kick-start van je dag. En je doet het niet alleen! We motiveren en stimuleren elkaar om het allerbeste resultaat te bereiken. Of dat voor jou nu afvallen is, of meer structuur aanbrengen in je eetpatroon, of je gewoonweg minder futloos voelen... Jouw resultaat telt!

21 dagen vol motivatie

We skippen daarbij 21 dagen lang alle snoep, koek, chips en andere ongezonde producten. Oh, en aan smoesjes doen we ook niet. Durf jij de uitdaging aan te gaan met ons? De inleg voor de 21-dagen challenge bedraagt €10,- per persoon. Hiervoor krijg je toegang tot een besloten groep op Instagram, voor dagelijkse inspiratie, peptalks, work-outs, heerlijke recepten en nog veel meer... Zó motiverend!

De pakketten

Om mee te doen aan de 21-dagen challenge, kies je een van de pakketten die hieronder staan. Wil je echt een optimaal resultaat? Kies dan voor het pakket Complete. Hierbij krijg je alle producten om jou zo goed mogelijk te voeden en te reinigen. Bovendien ontvang je dan ook handige snacks voor onderweg. In alle pakketten zit de ontbijtsmoothie en de thee inbegrepen. Je kiest zelf jouw favoriete smaak. Welk pakket je ook kiest, het hele team staat voor je klaar om jou te begeleiden naar de beste versie van jouzelf!

Prijzenpot

Er is niet voor niets een inleg van €10,-. Dit inschrijfgeld vormt namelijk een prijzenpot! De deelnemers met de beste resultaten winnen een samengesteld prijzenpakket vol heerlijke producten. De winnaars worden uitgekozen op basis van het hoogste percentage gewichtsverlies en inzet tijdens de 21-dagen challenge. Doe jij ook mee voor de winst?!

Ik wil meedoen!

Supergaaf dat je mee wilt doen met de volgende 21-dagen challenge! Stuur ons een berichtje via de chat, en wij sturen je binnen twee werkdagen alle informatie op die je nodig hebt om te kunnen starten. De volgende challenge begint 7 maart.  

Drie verschillende pakketten

Doe jij mee met de 21 dagen challenge? Dan kunnen we je de onderstaande pakketten voor een mooie prijs aanbieden! 

Starter.png

STARTER
€ 99,95

Tijdens het fitplan maak je niet alleen kennis met de ontbijtsmoothies maar ook met onze thee! De smoothie bevat alle voedingsstoffen én vitamines om jouw ochtend een kickstart te geven. Maak een keuze uit één van de heerlijke smaken en laat je verrassen! De thee is een heerlijke dorstlesser die je zowel koud als heet kan drinken. De thee bevordert je vetverbranding en heeft nog een opvallende eigenschap; het is een ware energiebooster!

PRO
Normaal € 154,70
Nu met 10% € korting € 139,23

Genieten van een heerlijk ontbijt, een thee voor een flinke energieboost én vezels om een opgeblazen boel te voorkomen? Pakket Limited zorgt ervoor dat jij je kunt voeden en je opgeblazen gevoel verdwijnt! 

Complete.png

COMPLETE
Normaal € 221,70
Nu met 10% korting én een gratis shake beker twv € 12,50 - € 199,53

Voeden, snacken en reinigen! Met de keuze voor pakket Complete geniet je van alle voordelen in één, elke dag opnieuw. Met het pakket Complete gun jij jezelf de beste start. Het bevat een heerlijke Aloë mango drank, 30 porties thee, 14 heerlijke proteïnerepen en natuurlijk de ontbijtsmoothies met extra vezels. Voor welke smaken ga jij? 

Pro.png
bottom of page