top of page

"Ik moest al mijn moed bij elkaar rapen om even naar de speeltuin te gaan."

Nee, dit kan gewoon niet kloppen! Dat is wat ik dacht toen ik bij een vriendin op de weegschaal ging staan. Het was alweer een tijdje geleden... En ik schrok me een ongeluk. Hoe had dit kunnen gebeuren?! Natuurlijk merkte ik wel dat mijn broeken steeds wat strakker gingen zitten. En dat ik steeds vaker een oversized trui uit de kast trok, in plaats van een leuk strak blousje. Dat kwam doordat ik net was bevallen, hield ik mezelf voor. Maar inmiddels was dat ook al bijna een jaar geleden. Ik voelde me futloos, hing het liefste op de bank en moest al mijn moed bij elkaar rapen om even een halfuurtje (of tien minuten) naar de speeltuin te gaan.
Dit moest anders. Ik was niet de vrouw en moeder die ik altijd wilde zijn. Ergens in mijn rol als kersverse moeder was ik mezelf verloren. Ik zat altijd vol energie, vol plannen en ik verlangde terug naar haar. Maar hoe? Want met een drukke baan, een kind van net een jaar en een huishouden te runnen, zat ik echt niet te wachten op nóg iets erbij. Ik nam meestal zelfs niet eens de tijd om fatsoenlijk iets te eten. Toen vertelde mijn buurvrouw dat zij de dag altijd begint met een ontbijtsmoothie. Makkelijk, snel én supergezond. Dat wilde ik ook wel eens proberen!


"Met een drukke baan en een kind van net 1 jaar, zat ik echt niet te wachten op nóg iets erbij."


En wat vond ik dat fijn... Ik hoefde 's ochtends niet meer na te denken over wat ik eens zou gaan eten. Ik stapte de auto in met mijn smoothie, en als ik op werk aankwam, had ik mijn ontbijt achter de kiezen. Bovendien voelde ik me een stuk energieker dan in de periode ervoor. En doordat ik ook meer ging bewegen, zag ik flink resultaat op de weegschaal. Ja, op de weegschaal én in de spiegel. Dat motiveerde mij enorm. Ik kon weer kleding gaan shoppen, maar dit keer twee maten kleiner.


Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht, en heb ik de ontbijtsmoothie niet meer nodig om af te vallen. Maar nog steeds maak ik graag gebruik van de shake. Het is zo'n makkelijke start van de dag, en ik merk echt verschil in mijn energielevel gedurende de dag als ik 'm niet gebruik. Het allerfijnste van deze manier van afvallen, vind ik dat je het niet alleen hoeft te doen. Er staat een heel team om je heen om jou hierbij te helpen. Je doet het niet alleen!


Wil jij ook meer energie en je fitter voelen? En werken aan de beste versie van jezelf? Neem dan eens een kijkje bij ons fitplan, met de verschillende pakketten. Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren met mijn verhaal. Behoefte om hierover eens door te praten? Dat vind ik heel leuk. Stuur me gerust een appje op 0611046064.


Liefs, Lea

Comments


bottom of page