top of page

Hoe het allemaal begon...

Zo'n 3 jaar geleden ontmoetten wij, Rolinda en Wilma, elkaar. We werden sportmaatjes en bezochten een fitclub in nabijgelegen Veenendaal. Na een jaar gezamenlijk sporten zijn we in december 2018 de Sportchallenge Barneveld gestart. Samen voor fit, daar gingen we voor!


Zonder ergernissen van langdurige abonnementen of andere verplichtingen. Het doel van de sportchallenge is om mensen samen te brengen, zich fitter te laten voelen, en dat allemaal laagdrempelig en vrijblijvend! Dát werd de missie die we nog steeds uitdragen. Vanaf die decembermaand sloten er al meer dan 200 mensen zich aan. De één komt wekelijks, en de ander sport om de week of eens per maand gezellig mee. Iedereen is van harte welkom!


Teamwork makes

the dream work


Alleen ga je snel, samen kom je verder. Met een heel team aan enthousiaste coaches, werken we landelijk aan eenzelfde doel: samen voor fit. Dus: ben jij beginner, of juist al wat meer gevorderd? Je bent van harte welkom bij onze sportlocaties. De sportchallenge werkt samen met fitcoaches. Met veelzijdige laagdrempelige sportlessen, fantastische clinics en geweldige voedingsprogramma's helpen we mensen te laten zien wat sport en voeding doet. We helpen je samen op weg te gaan naar fit, middels een actieve leefstijl. We bespreken je doelen tijdens een intake en meten hoe jij ervoor staat.


Bij de sportchallenge ben jij van waarde. Je mag er zijn en jouw verhaal telt! Laten we samen de uitdaging aangaan! Boek een gratis proefles en kies jouw voorkeurslocatie, dan gaan we samen van start!


Tot snel!

Rolinda & Wilma

Comments


bottom of page